View full version: Installation issues
  1. Required network adapter
  2. Zotac's Ion Board On Windows 7: Nvidia Re-Arms Intel’s Atom - compatability?
  3. SqueezeSlave - Questions and General Information
  4. PVR-350 will not work
  5. Working 810 Alpha2-Latest - Core Now Corrupt
  6. MAME Compilation errors on X86_64
  7. Installation Issues with Asus M4N78 Pro MOBO
  8. Multiple USBUIRT's
  9. Cisco 7920 WiFi Phone
  10. VDR Setup Issue
  11. Painless Upgrading
  12. PCHDTV HD-3000?
  13. Any one installed nVIDIA GeForce 7050p(Asuas M2N68-VM on) on Ubuntu 2.6.27
  14. GC100 vs USB-UIRT
  15. New device not showing on media tab
  16. PCI tv and CI
  17. Networking Issue: No External IP
  18. Shuttle SN78SH7
  19. 0810 Alpha install problems - how long to wait?
  20. SOLVED X10 CM11A installation in 0810
  21. How to brought up LMCE Start Manager in 0810
  22. 0810 installation problem
  23. Hauppauge WinTV-HVR-4000
  24. DUAL HD/DVI Video Card
  25. Is there have DVD for 0810 installation?
  26. Can't ping or login to LMCE server.
  27. [SOLVED] NVIDIA 9400GT in LinuxMCE 7.10
  28. VDR not installed or recognized by lmce
  29. Scrolling "Device $DEVICE ($DESCRIPTION) no DCE, going after the children"
  30. Linuxmce wizard does not start
  31. USB to Serial Adapter controlling Denon AVR-2807
  32. 0810 Install #2
  33. ASterisk reinstall?
  34. Solid state harddrives
  35. New Youtube Demo Video: Voicemail
  36. SmartCard decoder Compatability
  37. How to switch LinuxMCE from UI2 to UI1
  38. learning pronto ir codes with USB UIRT
  39. diskless setup failed
  40. DVD playback issues
  41. missing IR devices on GC100 alpha2
  42. Experience installing 8.10 alpha 2.22 on MSI x58 i7 platinum
  43. failed to write inode error
  44. MythTV / USB UIRT sending multiple commands [SOLVED]
  45. LinuxMCE in ubuntu 9.04
  46. Recurrent media freezes while watching or listening to media on MD
  47. WinTV PVR-USB2 2900 series not detected PNP
  48. LIRC with rebuilt kernel- working!
  49. No media appears under main menu item "Media"
  50. Loss of screen before AV wizard / with vesa driver hangs at INSTALL new device