View full version: Installation issues
  1. VDR first steps - /dev/dvb/adapter0/frontend1 - HOWTO configure?
  2. LinuxMCE 8.10: Installing a new PXE MD screwed up the CORE+Hybrid server -Big Pb
  3. install hauppauge Nova S plus on 0810 beta2
  4. [RESOLVED] wiimote ir setup for full screen orbiter
  5. RFID reader (Mir:ror by violet) and possible uses
  6. Beta2 screwed up the video on all of my MDs
  7. Sony VAIO VGP-XL1B: Unable to play loaded DVD's
  8. beta installation issues with Asus m2n68-vm(GeForce 7050pv/nForce 630a Graphic c
  9. Unable to install 8.10 lmce
  10. Beta 2 pulic keys
  11. White screen after MD boots [SOLVED]
  12. Newbie installation questions - Nova-TD-500 and Intel GMA X4500HD
  13. Linux MCE for Ubuntu 9.10
  14. a question about sources
  15. Fresh Beta2 install failed
  16. Not Able to Play DVD on MD 8.10 Beta 2
  17. PCHDTV-5500 not detected?
  18. Techwell TW6805 Capture Card
  19. internet install failed
  20. vdpau on ion330
  21. problem with the onscreen orbiter
  22. Adding the ASUS ET2002T as a touch based MD
  23. THANK YOU - 0810 beta2 - basic questions - configuring MythTV?
  24. Solved: Where to download LinuxMCE-8.10-i386.iso
  25. Speak in house not working after 810b2?
  26. LinuxMCE 8.10 beta install issues - Nvidia vdpau fail :(
  27. Minimal headless core installation?
  28. Sound volume never stops to increase
  29. LMCE 8.10 update
  30. lmce-mythtv scripts
  31. Phone setup - how to clean-up and restart the setup from scratch
  32. Graphics problems / Orbiter not starting
  33. 0810 - Mythtv AND Vdr?
  34. 0810 and Hauppauge HVR-4000
  35. "ERROR : Failed to install and configure the base software" Are sources down??
  36. Failed to fetch pre-install-from-repo
  37. Different behavior from 8.10B
  38. kdesudo command not found
  39. Can't find id-my-disc package SOLVED
  40. LINUXMCE network based on a powerline ethernet LAN
  41. Installation issues - no glx module (UnSolved)
  42. mythtv .22
  43. New 0810 beta install vdr or Mythtv?
  44. Honeywell Galaxy Ethernet Module??????
  45. NIC missing after 8.10b install from CD
  46. beta-problem with MD
  47. PV-149 - 4 port video capture card (120FPS)
  48. Another "black screen after install" post, except different
  49. MCE 0710 won't install
  50. Can't get live TV since upgrade (solved)