View full version: Installation issues
  1. SOLVED I surrender
  2. MD doesn't boot in 0810
  3. MythTV problems beta 2 0810 - "I cannot play this media"
  4. VDR on MD Problems
  5. SOLVED VOIP....please help
  6. Wiki DVD Installation Instructions - conflict?
  7. Beta 2 "File not found" MD won't Play Media(fix WORKAROUND)
  8. Where has windows orbiter gone?
  9. New 8.1 Beta 2 install - LinuxMCE error
  10. HVR3000 setup and getting all buttons going on windows mce remote
  11. Beta 2 / black screen after loading kernel
  12. Diskless setup failed
  13. Problem with AVWizard in beta2
  14. 810 Doesn't recognize discs
  15. beta2 internet installation problems! from DVD and Internet....
  16. AVWizard Workaround Options - Screen Resizing
  17. Beta 2 net boot MediaDirector issue can't reach AVwizard
  18. nvidia drivers
  19. Missing media Icons on my Media Director's orbiter
  20. Cisco 7960 IP phone issues
  21. New installation issues
  22. latest update- no more TV
  23. New Installation
  24. Broadvoice and 8.10
  25. Wii Remote
  26. No Media Director audio 8.10
  27. hybrid into core on beta 2
  28. Clonezilla Integration
  29. how installing audio spdif Realtek 1200 / ASUS P5QL-EM
  30. Beta 2 installation story
  31. DVD vs CD Installation
  32. mythtv player isn't installed on MD
  33. adjust screensize
  34. 710 Software Raid & Playing .M2TS Files
  35. Issue with voicemail menu on diskless MDs
  36. DVD CSS
  37. 810 and VDR - how do I switch sat channel?
  38. Kernel modules cx8800 (HVR-4000) and saa7134 (X4-TECH) not loading
  39. [SOLVED] Howto get a SAA7146 based DVB-c tuner to work in 810?
  40. NetUP Dual DVB T C CI RF
  41. [SOLVED] Is this DVB-tuner plug & play in LinuxMCE 810
  42. Network IP Camera
  43. NETWORK DRIVER FOR ACER ASPIRE ONE 250
  44. Revo R1600 HDMI problems
  45. LMCE constantly scanning network share.
  46. AVwizard show blank screen
  47. [SOLVED] 8.10 beta 2 - installation problems
  48. [SOLVED] No sound after Beta 2 Installation
  49. problem switching to linuxmce - kde desktop
  50. Error Packages not found