View full version: Installation issues
  1. AV Wizard Repeats 0810 Fresh Install
  2. Could not start ksmserver. Check installation.
  3. Recovering from a failed install
  4. upgrade error
  5. Dansguardian port forwarding 80 to 8081
  6. 810 internet install failed
  7. pluto-vdr installation failed
  8. Disk Drive not correctly starting
  9. Control Relay for external lighting
  10. Recomendation for cheap system
  11. dist-upgrade error
  12. DVD lmce 8.1b2 fails with blank screen after clean install
  13. Orbiter on Windows CE.
  14. Completely confused
  15. numerous problems installing lmce..
  16. Prexisting media (Pictures, Movies) on NAS [Solved]
  17. Remote Storage [Solved]
  18. No DVD decryption software
  19. Trying out LinuxMCE to replace Mythbuntu backend
  20. How install the DVD Changer Sony VGP-XL1B ?
  21. New PC installation problems
  22. Installation questions
  23. 1st bootup and no A/V Wizard...please help!
  24. pluto-orbiter failed to install?
  25. Network configuration setup
  26. 0810 beta2 install problem - orbiter, avwizard and xine-player broken packages
  27. myth gone after dist-upgrade
  28. WORKAROUND for Beta 2 Video Overscan
  29. Asrock 330 HT as core
  30. DVD doesn't boot
  31. 810 beta2, s-video or component chosen in AVwizard --> crash
  32. Does anybody have TPG VOIP in Australia working with 810 b2
  33. Install with revA 3g connections. Problems and my mostly working solution.
  34. HD Homerun Help
  35. MD boot goes straight to bash on boot
  36. Beta 2 build dated 1-16-2010
  37. Component video output
  38. SOLVED I surrender
  39. MD doesn't boot in 0810
  40. MythTV problems beta 2 0810 - "I cannot play this media"
  41. VDR on MD Problems
  42. SOLVED VOIP....please help
  43. Wiki DVD Installation Instructions - conflict?
  44. Beta 2 "File not found" MD won't Play Media(fix WORKAROUND)
  45. Where has windows orbiter gone?
  46. New 8.1 Beta 2 install - LinuxMCE error
  47. HVR3000 setup and getting all buttons going on windows mce remote
  48. Beta 2 / black screen after loading kernel
  49. Diskless setup failed
  50. Problem with AVWizard in beta2