View full version: Installation issues
  1. reinstall Q
  2. Second Tuner Installation - Cant see the new tuner in Myth Setup
  3. Endless reboots 8.10 network install
  4. About to give up... alternative install routes??
  5. Failed to setup X
  6. [SOLVED] Problem with Windows CE Orbiter
  7. [SOLVED] no picture in vdr after first install
  8. Help a noob out
  9. mount call failed: 13
  10. [SOLVED]810 b2 install - no menu items?
  11. 2 Problems after 810B2 update from 2/23/2010
  12. New LinuxMCE Home Setup – Guidance and Advice Needed
  13. MythTV not working on MD
  14. [AVWizard] After install, reboot and Black screen, NO beeps !!
  15. 710 Installation hangs on athpci
  16. Update Fails on (sudo apt-get update)
  17. Windows Mobile 2005 Orbiter - can't pair and download Orbiter.CAB
  18. message log full of "Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE"
  19. Installation problem with Geforce 9500gt Video Card
  20. Hybrid Core and other services
  21. Can't access web admin
  22. What should I expect after installation?
  23. Fix the torrent
  24. myth mystery
  25. Kubuntu/LinuxMCE Installation with 48" LCD TV/Monitor
  26. audio sync issue in myth
  27. AV Wizard Repeats 0810 Fresh Install
  28. Could not start ksmserver. Check installation.
  29. Recovering from a failed install
  30. upgrade error
  31. Dansguardian port forwarding 80 to 8081
  32. 810 internet install failed
  33. pluto-vdr installation failed
  34. Disk Drive not correctly starting
  35. Control Relay for external lighting
  36. Recomendation for cheap system
  37. dist-upgrade error
  38. DVD lmce 8.1b2 fails with blank screen after clean install
  39. Orbiter on Windows CE.
  40. Completely confused
  41. numerous problems installing lmce..
  42. Prexisting media (Pictures, Movies) on NAS [Solved]
  43. Remote Storage [Solved]
  44. No DVD decryption software
  45. Trying out LinuxMCE to replace Mythbuntu backend
  46. How install the DVD Changer Sony VGP-XL1B ?
  47. New PC installation problems
  48. Installation questions
  49. 1st bootup and no A/V Wizard...please help!
  50. pluto-orbiter failed to install?