View full version: Installation issues
  1. New to LMCE, Would like some direction
  2. 10.04 "add software" never populates.
  3. PXE boot MD
  4. Installation from source - how to get them?
  5. 12.04 install, can't see or hear her
  6. 12.04 DVD install fails
  7. 12.04 installation
  8. HDMI NO AUDIO GT 430
  9. can't create Md under lmce1204
  10. asus p8z77-v pro no network, lan linuxmce 10.04 /disregard i got it working!!!!
  11. Problems intstalling to VirtualBox
  12. Toshiba RAS-13 IR Codes
  13. tagging episodes
  14. remote control emulation in the Orbitor doesn't work ?
  15. New install, Squeezeboxes not working
  16. web admin -> VDR Setup not working
  17. Adding auto tagged to Dianemo
  18. Dianemo and ASUS EB1501 power control
  19. No HDMI video out
  20. Audio Attributes
  21. Cisco 8742HDC DVR
  22. HD not found
  23. samba password forgotten on reboot
  24. qOrbiter won't connect to MD/Core
  25. GeForce GTX760 - Failed to Setup X
  26. New build Hardware
  27. Best download location
  28. No audio in mythtv for one MD
  29. Issues with 1004 ISO installation
  30. Pay for help getting a working system?
  31. logitech usb music anywhere
  32. USBUIRT not transmitting in 10.04 [solved]
  33. 10.04 does not seem to install correct hdpvr.ko driver please help
  34. working username/pw not accepted for web-admin
  35. 10.04 - Plug and play detection scripts running every bootup
  36. Re: Endless Symbolic Link (SOLVED)
  37. Solved: IVR on final 10.04 doesn't work for me see post below
  38. pluto-dcerouter kept back on upgrade.
  39. 10.04 Install issue
  40. DHCP server not starting - SOLVED
  41. New ISO doesn't work?
  42. HDMI Input
  43. Does anyone have an idea why there is a different kernel on the core than the MD
  44. Geforce GT610
  45. screen not adjusting correctly 10.4
  46. Stuck on Dcerouter login after upgrade
  47. MD issue ECS A960M-M3 1004
  48. move from working 810 to 1004
  49. Disable ATI drivers in 10.04? [side-stepped]
  50. Dianemo S - configuring cisco7970