View full version: Installation issues
  1. asterisk, Ticket 2263
  2. LMCE-1404 20150308181930157 reboot loop
  3. deb not reachable on Friday, 27th of March CET
  4. Pluto-vdr
  5. CuBox-i from SolidRun
  6. Dependancy issues running Diskless_CreateTBZ.sh
  7. Problem with Kernel upgrade
  8. No incoming phone calls?
  9. 12.04 install report
  10. 14.04 install story ( close)
  11. NAS recognized and added but no meddia addded
  12. Installing LinuxMCE - server/ VirtualBox, median directors, etc.
  13. Installing 12.04
  14. Intel NUC D54250WY problem
  15. 12.04 Client Machines Can't Browse Some Websites
  16. can't run 12.04 [solved]
  17. HDMI Audio AC3 Problem
  18. Where do I find 'Sound Preferences'?
  19. Qorbiter creates a lot of Generic Proxy Orbiter?
  20. Installing LinuxMCE on server - installer issues, networking, video playback...
  21. Installing 12.04 from USB stick
  22. [SOLVED] 12.04 Aeon Z-Stick 2 - No Communication with Controller?
  23. video stops playing
  24. [SOLVED] 12.04 Aeon Z-stick (Zwave) is not detected by PnP
  25. 12.04 multichannel sound card with squeezeslave
  26. Fibaro Dimmer Module - FGD-211 - Dianemo
  27. 12.04 August 16 29241 notes
  28. 1204 MythTV - Can't Configure HDHomerun
  29. [Resolved] 12.04 - firewall issues?
  30. 12.04 NAT Port Forwarding Issue
  31. 12.04 NAT Speed Issues [SOLVED]
  32. "Fresh" installation 12.04 July 24 29195
  33. 12.04 July 30 19196 notes.
  34. 14.04 July 24 29195 Notes
  35. 29-June 12.04 29165 load - MD creation fails.
  36. 14.04 July 21 29194 notes
  37. 14.04 July 19 29194 notes.
  38. 12.04 July 19 29194 notes
  39. 30-Jun 1404 29172 loops on AVWizard
  40. Embedded ATI Radeon 7000-M
  41. LMCE 10.04 or 12.04 or 14.04?
  42. NAS Detection/UpdateMedia
  43. Asus eeebox eb1033 will not install
  44. LinuxMCE 1004, Installation Issues, No Internet, AVWizard Failed
  45. LMCE 1404 Initial Install Notes for Core/Hybrid system.
  46. 12.04 & 14.04 apt-get nvidia-current (Resolved)
  47. 10.04 Setup Wiz Black Video, ZOTAC GT 630 1GB x16, No Sound Card (SOLVED)
  48. AVWizard Failed to setup X.
  49. Why have the recent snapshots only been 2.5gig?
  50. eth0 and eth1 kernel driver in use - Resolved..