Author Topic: wma files supported in Pluto ?  (Read 5837 times)

archived

  • Hello, I'm new here
  • Posts: 0
    • View Profile
wma files supported in Pluto ?
« on: August 29, 2005, 02:51:08 pm »
Hi,

I have quite some wma files in my music collection. If I remember right, those files could be played under Xine or Mplayer - but I'm not sure about pluto's xine binary....

Orbiter won't show me .wma files as valid music files - so I ask if this needs some setting or is unsuported feature..

I'd also kindly ask for shuffle feature on music playing - it's a little bit boring....  :D

Thanks in advance,

regards,

Rob.

archived

  • Hello, I'm new here
  • Posts: 0
    • View Profile
wma files supported in Pluto ?
« Reply #1 on: August 30, 2005, 10:02:36 am »
I added wma/wmv to the recognized list.  It will be in .29.

re: shuffle, we'll do that too: newbielink:http://plutohome.com/support/mantis/view.php?id=1013 [nonactive]

archived

  • Hello, I'm new here
  • Posts: 0
    • View Profile
wma files supported in Pluto ?
« Reply #2 on: October 05, 2005, 08:13:43 am »
Quote from: "aaron.b"
I added wma/wmv to the recognized list.  It will be in .29.

re: shuffle, we'll do that too: newbielink:http://plutohome.com/support/mantis/view.php?id=1013 [nonactive]

Hi,

please tell me how can I use shuffle feature (it doesn't show up on remote screen) ?

Thanks,

regards,

Rob.

archived

  • Hello, I'm new here
  • Posts: 0
    • View Profile
wma files supported in Pluto ?
« Reply #3 on: October 05, 2005, 11:28:10 am »
Hi Rob,

Aaron solved the feature, but indeed there's no button on UI.
I'll add one, will be available in next release.

Dan

archived

  • Hello, I'm new here
  • Posts: 0
    • View Profile
wma files supported in Pluto ?
« Reply #4 on: October 27, 2005, 08:40:02 pm »
Quote from: "dan.g"
Hi Rob,

Aaron solved the feature, but indeed there's no button on UI.
I'll add one, will be available in next release.

Dan


Hi,

am I missing this shuffle button on Orbiters in 0.31?

Regards,

Rob.

archived

  • Hello, I'm new here
  • Posts: 0
    • View Profile
wma files supported in Pluto ?
« Reply #5 on: October 28, 2005, 07:48:42 am »
i've put the button on remotes, 'random', but at this momment it seems not to work.

archived

  • Hello, I'm new here
  • Posts: 0
    • View Profile
woops
« Reply #6 on: October 30, 2005, 07:44:58 pm »
Quote

 Ahh woops, now i get it.