Author Topic: xorg.conf is being overwritten with an empty version...  (Read 1072 times)

Belboz99

  • First post!
  • Posts: 1
    • View Profile
xorg.conf is being overwritten with an empty version...
« on: June 14, 2007, 11:21:27 am »
Hey all,

I had some stability issues today due to the heat here.    After one of the crashes (which IIRC was during a config) the GUI now fails to load.

It appears that the xorg.conf was overwritten with a basically empty version.   All attempts to correct this have failed as it is constantly being overwritten with the same basically empty copy.    I can hot-wire it to load a GUI by doing this command:

sudo rm xorg.conf && sudo cp xorg.conf.pluto.avwizard xorg.conf && xfwm4.


Also, it appears it's trying to restore an image with kinit off my 2nd swap partition, yet it fails everytime.


Any ideas?

Thanks,
Dan

System Spec's

Kubuntu 7.04
LinuxMCE v1.01 beta 2

AMD Athlon XP 2400+
Abit NV7-133R Mobo
512MB DDR400

sharlee_angelo

  • Guru
  • ****
  • Posts: 316
    • View Profile
Re: xorg.conf is being overwritten with an empty version...
« Reply #1 on: June 14, 2007, 01:26:35 pm »
the system is linuxmce dedicated or not?
Read the F****** Logs!!!

Andreaz

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: xorg.conf is being overwritten with an empty version...
« Reply #2 on: June 14, 2007, 03:57:51 pm »
Always had problems with my xorg.conf beeing "malformed". In 1.0 and 1.1 b2. so used "chattr +a" on it. :-) (Thanks to MasterC, for pointing out the chattr-command) ;-)

tirili

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: xorg.conf is being overwritten with an empty version...
« Reply #3 on: June 18, 2007, 11:24:46 am »
Is it possible to use this manner to provide lmce a fully functional manual created xorg.conf that is not replaced by lmce wizards (as AVWizard_Run.sh) ?

For german readers: See: http://www.linux-mce.de/linuxmce-beta2/xorg.conf_is_being_overwritten_with_an_empty_version