Author Topic: Dianemo S - Stalled at Dianemo Flashing Logo  (Read 557 times)

mardibloke

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 54
    • View Profile
Dianemo S - Stalled at Dianemo Flashing Logo
« on: July 01, 2012, 09:03:15 pm »
Whilst adding some firewall rules, appeared to get a hang,  did a shutdown -r from console, and now at boot get as far as the flashing Dianemo logo.

dmesg output attached.

Anything I can check for more information?

- --
Rod,  UK
| 12.04 32bit | Dianemo S | Dianemo Core | ASUS EeeBox PC B202 | AsRock 330 ION BR | WebDT362 | ZWave | AXIS Cameras |

fibres

  • Guru
  • ****
  • Posts: 306
    • View Profile
    • LinuxMCE 08.10 RC Mirror.
Re: Dianemo S - Stalled at Dianemo Flashing Logo
« Reply #1 on: July 01, 2012, 09:55:42 pm »
How long have you left it at the screen for?

Check your network cable to the outside world as it looks like it is having trouble getting an ip address.

I could be totally wrong but it the last output seems to relate to dhcp client.

Regards

mardibloke

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 54
    • View Profile
Re: Dianemo S - Stalled at Dianemo Flashing Logo
« Reply #2 on: July 02, 2012, 09:50:18 am »
Thanks so much for the pointer.

Rebooted my internet router, rebooted the core, and all ok again.

- --
Rod,  UK
| 12.04 32bit | Dianemo S | Dianemo Core | ASUS EeeBox PC B202 | AsRock 330 ION BR | WebDT362 | ZWave | AXIS Cameras |

fibres

  • Guru
  • ****
  • Posts: 306
    • View Profile
    • LinuxMCE 08.10 RC Mirror.
Re: Dianemo S - Stalled at Dianemo Flashing Logo
« Reply #3 on: July 03, 2012, 03:28:48 pm »
Glad to have been of assistance!

Regards