Author Topic: Dianemo: Licence doesn't match this machine.  (Read 456 times)

evilecho

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 36
    • View Profile
Dianemo: Licence doesn't match this machine.
« on: March 08, 2012, 10:11:45 pm »
Hello,
   Long story short, I had to reinstall Dianemo. I installed my key, and then ran the installer. The install fails. The error says, "The licence doesn't match this machine. Please get in touch to resolve this problem."
   How do I go about fixing this? Thanks.

_Nate

Domodude

  • Guest
Re: Dianemo: Licence doesn't match this machine.
« Reply #1 on: March 09, 2012, 09:36:11 am »
Hi,
Did you change your network cards? You will need to let CHT know, if you did!
Mark

totallymaxed

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 4351
    • View Profile
    • Dianemo - at home with technology
Re: Dianemo: Licence doesn't match this machine.
« Reply #2 on: March 09, 2012, 06:02:42 pm »
Hello,
   Long story short, I had to reinstall Dianemo. I installed my key, and then ran the installer. The install fails. The error says, "The licence doesn't match this machine. Please get in touch to resolve this problem."
   How do I go about fixing this? Thanks.

_Nate

We've already sorted this out I believe... but Domodudes right if you change your hardware then you need to get in touch with us. The assumption is that for the most part this will not be something you will be doing very often though.

All the best

Andrew
Andy Herron,
Convergent Home Technologies Ltd
United Kingdom
@herron

Dianemo S Now Shipping on Ubuntu 12.04LTS
Build your system on the latest Ubuntu LTS OS Release!

Get a Dianemo S License: http://forum.linuxmce.org/index.php?topic=8880.0
iOS Orbiter: http://wiki.linuxmce.org/index.php/Dianemo_iOS_Orbiter
Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/pages/Dianemo-Home-Automation/226019387454465

Sales & Info:
http://www.dianemo.co.uk

evilecho

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 36
    • View Profile
Re: Dianemo: Licence doesn't match this machine.
« Reply #3 on: March 09, 2012, 09:56:20 pm »
It's a VM, upgraded from version 4.1 to version 5. Upgraded the VM, that might have done it.