Author Topic: MD: Is it normal to be running SetupUsers_Homes.sh !? takes forever  (Read 1018 times)

Viking

  • Addicted
  • *
  • Posts: 521
    • View Profile
Hi,

on my MD after updating to the latest version (after a long time without updating) i have the strange behaviour that /usr/pluto/bin/SetupUsers_Homes.sh is started and the following commands is run :

chmod -R 2775 /home/public
chgrp -R public /home/public

That takes forever and the MD stops at that place in booting !?

I suppose that is not normal ;)

Viking

stallione

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 60
    • View Profile
Re: MD: Is it normal to be running SetupUsers_Homes.sh !? takes forever
« Reply #1 on: July 05, 2010, 03:29:49 am »
wonder why this was added? perhaps to solve the smb permission issue? In any case, for people with a lot of video's and stuff, this command takes a long time to run and adds to the boot up time.

posde

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 3059
  • Wastes Life On LinuxMCE Since 2007
    • View Profile
    • My Home
Re: MD: Is it normal to be running SetupUsers_Homes.sh !? takes forever
« Reply #2 on: July 05, 2010, 09:23:41 am »
There is already a ticket open for this.

Viking

  • Addicted
  • *
  • Posts: 521
    • View Profile
Re: MD: Is it normal to be running SetupUsers_Homes.sh !? takes forever
« Reply #3 on: August 30, 2010, 09:38:13 pm »
Hi Pos,

is it ticket 733 ? http://svn.linuxmce.org/trac.cgi/ticket/733

The newest version from yesterday still does this. at least it does it in the background, but I don't see the reason for this. Should this not only be done on the core where the disks are ?

Viking

posde

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 3059
  • Wastes Life On LinuxMCE Since 2007
    • View Profile
    • My Home
Re: MD: Is it normal to be running SetupUsers_Homes.sh !? takes forever
« Reply #4 on: August 31, 2010, 07:40:40 am »
It is that ticket.